söndag 7 november 2010

Wollmeise, wollmeise

Jag har suktat efter deras garn såå länge och efter en fredagseftermiddag av frenetiskt klickande på "updatera sidan-knappen" lyckades jag faktiskt klicka hem 2 nystan av deras "We're different - semisolid lace yarn". I vanliga fall kan jag tycka att uttrycket "klicka hem" är en smula töntigt, men när man handlar på Wollmeise är det verkligen en bra beskrivning. Deras butik uppdateras på fredagar, på morgonen och eftermiddagen. Oftast runt 08.15 och 17.00 . Uppdateringarna brukar bestå av ett begränsat antal garnhärvor där sort och färg varierar från vecka till vecka. Garnet är hysteriskt populärt och det brukar inte ta många minuter innan allt är slutsålt. Frenetiskt klickande som sagt. Det här är iallafall resultatet:Eftersom båda var från "We're different-serien" så visste jag inte vilken färg garnet var när jag beställde. Kan man ha mer tur än att få hem 2 nystan av sina absoluta favoritfärger? Mycket glad Nobiantary.

Garnet levereras i de finaste påsar jag någonsin sett! Hur perfekt är det inte med stickförklaringar på baksidan av påsarna?


Garnet är mjukt och mysigt och jag ser fram emot att sticka något av det. Måste bara hitta det perfekta projektet först. När jag har ett garn som är både dyrt och knepigt att få tag på känner jag liksom att allt måste vara perfekt. Så vi får väl se vad det blir.

2 kommentarer:

  1. Lyllos! Jag lyckats "klicka hem" merino och twin men aldrig lace.

    SvaraRadera
  2. lyllos dej! Jag är aldrig hemma o ledig från jobbet när det är dags..jag får gå här o sukta.....

    SvaraRadera