söndag 13 mars 2011

Midnight madness

Ibland är livet inte lätt. Jag sitter här, med det perfekta garnet. Och ett skriande behov (iiironii) av en ny kofta. Men jag lyckas inte hitta rätt mönster! Helst vill jag ha ett mönster med lite action. Så att jag inte blir less och tröttnar halvvägs igenom. Samtidigt vill jag inte att det ska vara för mycket, för då tror jag det kan bli lite småknepigt att matcha med min i övrigt ganska färgglada och mönstrade garderob.
Lite sugen är jag allt på Veera Välimäkis Hooray Cardigan. Har flippat igenom Ravelry ett par timmar nu och jag blir nog inte klokare idag. Är så sugen på att sätta igång, det känns som jag skulle hunnit sticka två koftor på tiden jag velat mellan olika mönster, detta velande har pågått i ett par veckor nu.

Under tiden har jag iallafall lyckats sticka klart en Batik i härligt blått lace-garn från Wollmeise. Tyvärr är den fortfarande oblockad och dessutom har Emil haft ohövligheten att sticka på skid-weekend med alla kameror den här helgen, så bilder får ni allt vänta på. När vi nu ändå pratar om Emil så har jag en tröja till honom som inte är färdigstickad. Han ville ha en varm tröja inför vintern men det lutar nog åt att han får en varm tröja till midsommar istället. Man får inte vara så petig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar